tiistai 26. marraskuuta 2013

Lisää kiloja, lisää iloa.

Leukojen vetäminen on jännä juttu.
Se on sellanen mörkö.
En ole koskaan ollut mikään älyttömän vahva leuanvetäjä, mutta lajina se on ollut aina kaikessa hulluudessaan kovin viehättävä.
Insiproiduin räjähtävällä voimalla, kun näin videon tutustani, siis naisesta, joka on synnyttänyt kesällä suloisen pikkutytön, vetämässä 2,5 leukaa 30kilon lisäpainolla. Ihan mieletöntä, mä ajattelin. Mäkin haluan!

Siltä istumalta päätin, ennen edes  itse lisäpainollista leuanvetoa koskaan kokeilematta, että seuraavan puolen vuoden sisään vedän ainakin kolme leukaa 30kg lisäpainolla.
En tiedä oliko se typerä vai hyvä päätös, sen näkee sitten toukokuun puolessa välissä viimeistään hehehe.
No, eilen pääsin sitten ensimmäistä kertaa koittamaan voimiani ja olin ihan varma, että jo 5kg lisävastus saa mut katumaan ikuisesti suurta suutani, mutta kyllä meikäläinen sitten jollain tahdon- ja lihasvoiman sekoituksella kiskasi yhden ja surullisen toisen leuan alun 15kg lisäpainolla. Voisin siis kuvitella, että kunhan vaan ahkerasti treenaan, niin tavoite 3xleuanveto 30kg lisäpainolla ei ole ihan täysin utopistinen.
Seuraavassa todistusaineistoa tältä päivältä, eli siis toiselta kerralta kun moista koitan.
Nauraminen sallittu, saan siitä lisää voimaa ja motivaatiota, hahah.
Vyössä roikkuu 15kg.




Lisäksi tänään kävi yksi sellainen toinenkin painoihin liittyvä juttu, kun heräsin vihdoin todellisuuteen. Rakastan, rakastan, rakastan tehdä lantionnostoja, koska ne tuntuu pyllyssä niiiiiiin hyvältä. Teen ne yleensä aina treenin päätteeksi ja jostain tottumuksesta heitän vaan päihin 20kg kiekot, eli silloin painoa koko setillä on 60kg. No, tänään tein kyykyt, sitten takapotkut smithissä ja sitten oli lantionnostojen vuoro. Pistin päihin "ne tavalliset" ja oli niiiin kevyttä niin kevyttä. SiltiKÄÄN en lisännyt painoja, vaan kitisin vaan kun ei tunnu missääh, hahah. Yksi Elixian PT siinä sitten vaan totesi, että tekee ite 140 kilolla ja hänellä on 50-kilosia tyttöjä asiakkaana, jotka nostaa 80kg. "Sä et vaan USKALLA laittaa lisää painoa". No johan pomppas. Ei siinäkään auttanut itkut sitten, vaan löin 90kg tankoon ja aloin nostelemaan. 4x6x90kg oli sitten lopputulos.
Nauratti vähän. 30kg lisää painoa niin et hujahti. Oon vaan niin urpo. Mut näin se menee, olen tosi arka lisäämään painoja jalkaliikkeissä, koska jännitän aina sitä seuraavien päivien elämistä ja olemista. Silti haluaisin isomman pyllynn. Ristiriitaista, mutta näin se on aina mennyt. Eipähän mene enää, koska 90kgsta takaisin 60kg laskeutuminen ilman vaikkapa jotain kunnon vammaa olisi häpeä.
ELÄMÄ ON IHANAA!
Todistusaineistoa.




Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
Illalla vielä tankotunnille, en malta odottaa!!!
JEA!!

Rakkaudella,
Kiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti