keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Hardcore Bodybuilding

Hahahha oli pakko laittaa tollanen otsikko, niin joku lihaskimppu löytää munt rimpuloimasta täältä etsiessään Google-hausta vertaisiaan hulkkeja!

No nyt sit. Joo. Hmm. Mitenkä tän asian esittäisi... Olen kyllästynyt olemaan paksu. Olisin mielelläni vähän vähemmän paksu. Ajattelin sitten tehdä tästä julkista, jospa se olisi tehokkaampaa kuin salaa laihduttaminen (karkin syönti). Joskus yksin laihduttaminen (karkin syönti) on turhauttavaa.
Lihoin raskauden aikana yli 20kg syystä, jota en edelleenkään tiedä (karkki, kebab, Hese), eli jonkin matkaa olemme jo tulleet, mutta matkaa on edelleen rutkasti kuljettavana.
Pelkästä laihdutuksesta ei ole kuitenkaan kyse, vaan haluaisin myös enemmän erottuvat, nätit lihakset. Mulla ongelmana on se, että kun menen salille ja teen pari hauiskääntöä, niin se lihas pullottaa pian ihan kauhiasti. Jonkun mittapuun mukaan ei ehkä tarpeeksi, muttakun mä haluaisin sellaiset pitkät, kauniit lihakset niin en niitä saa vaikka kuinka yrittäisin.
Vatsalihaksille käy treenatessa niin, että ne pullahtaa mahasta ulos. Ei tule kaunista laihaa mahaa, vaikka miten päin pyöris, vaan aina se tulee tosta tissien ja kylkiluitten alta oikein esiin.

Tällä hetkellä mun kroppaa pehmustaa sellainen kyseenalainen rasvakerros ja koska en ole hylje tai pingviini ja voin talvella laittaa untuvatakin päälleni, pärjään ilmankin sitä kerrosta ja haluan siksi ja kosmeettisista syistä hankkiutua siitä eroon.
Tässä kaikessa on nyt vain yksi aika vakava ongelma. Nimittäin ruoka. Ja herkut. Mulla on tämän maailman surkein itsekuri. Voisin syödä karkkia aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi. Siis himoillani ei ole mitään useinkaan mitään rajaa.
Pitäisi saada iskoistettua pääkoppaan, että saavutan tavoitteeni aika helpostikin, jos vain jätän ne herkut pois. Hyihyihyi.

Onko jollain jotain käytännön vinkkejä herkuista eroon pääsemiseen?
(Jotain muuta kuin Sannan "karkissa on kärpäsiä"-vinkki, se ei valitettavsti auta, sillä olen lihansyöjä. Pus !)

Haluan eroon sisäreisistäni, mahamakkaroistani, jenkkakahvoistani, tissinalusläskeistäni ja kainaloläskeistäni.

Aluksi vedän herkut minimiin. Kaksi karkkipäivää/viikko. Tekee jo valmiiksi pahaa.
Pienennän annoksiani ja pyrin syömään säännöllisesti. Parin viikon päästä alan pyrkiä miinuskaloreille. Katsotaan montako päivää pinna riittää.
Juon mehukeittoja.
Unohdan pekonin.
Ei kermaa. Ainakaan paljoa.

Pakotan Jannen mukaan.

Lisään aerobista treeniä rutkasti. Tässä on vain sellainen pieni ongelma, että kun lenkin juokseminen olisi hyvä keino lisätä aerobista treeniä, mutta kun en pysty juoksemaan niin pitkiä matkoja ilman, että leikättu takareiteni hirttää kiinni. Salilla juoksumatolla vartti on ehdoton maksimi, sen jälkeen alkaa kiristää niin paljon, että on pakko lopettaa ja takareisi saattaa oireilla vielä monta päivää jälkeenkin.
Korvaan juoksun stepillä, polkemisella ja hikisillä rataslenkeillä.

Pitempiä sarjoja salilla. Kapeat ja leveät kyykyt, myös prässillä.

Keskivartalotreeni liinoilla. Elixia Centrumissa on ne ihanat katosta roikkuvat liinat. Ne pääsee nyt käyttöön.

Tämänhetkiset mitat:
Rinnanympärys 95cm
Vyötärönympärys 78cm
Mahan ympärys navan alta 87cm
Reiden ympärys n. 5cm nivusesta 57cm
Painolla ei ole väliä. Parhaat tulokset näkee peilistä.

Siinä vähän ajatuksia. Loppuun lisään läjän kuvia. Älkää kiltit naurako, jostain on pakko aloittaa.


PerC.



Hyvästi rakkaat mahamakkarat.

Hyvä ryhti on kyllä......

Napatanssiessani kädet ylhäällä näytän takaa tältä.

Pistää toi väärässä kohtaa oleva tiimalasi aika pahasti silmään.

Tämän viimeisen kuvan omistan Jannelle. Tämä on ehkä vähän aiheeton, mutta kyllä sen verran on pakko kiusaa tehdä. Pusipusi kultipupu!

Nonni ja sitte lähdetään kattelee mihin malliin saadaan tää ruho! Ensi kesänä olis tavoitteena olla nätti ja sopivan kokoinen häämekkoon et ei muuta ku kovaa duunia vaan. Itseni tuntien tulen kärsimään ajoittaisista notkahduksista, mutta eiköhän se sitten sutviudu.

Nyt iltapalaksi Ehrmannin.. suklaavanukasta... On muute hyvää!

-Kiia

ps. Vaatii aikamoisen rohkeuden keräämisen multa raottaa tällaista elämäni aihealuetta kaikille nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti