keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Elixia Power, ohjelmanumero 20. HYI.

Minä olen aina pitänyt Bodypumpista ja Elixiaan liityttyäni Powerista. Ovat kaksi ihan samaa asiaa, paitsi että Elixia tekee bodypumppia Powerina koska ei käytä noita LesMillsin harjoitusohjelmia.
Power on ollut mulle aina se ykkösjumppa, ilo ja nautinto. Vaan ovat ohi nuo päivät, kiitos tämän uuden ohjelman.
Tämä kyseinen ohjelma nro 20 on epäjohdonmukainen, ahdistava, ärsyttävä.. No raskas tottakai, mutta siis kuka ruotsalainen peelo on päättänyt, että ensin tehdään 4min olkapää/hartia-biisi, sen jälkeen pitkä ojentaja-biisi kiekolla, eli pystyssä seisten ja siihen perään vielä hauikset. Eli kolme pientä lihasryhmää peräjälkeen niin, että ensimmäinen niistä tuhoaa mahikset tsempata kahteen seuraavaan.
Ja ne selät. Tekee mieli kiroilla tänne! Mulla on vahva selkä, mutta kyynärvarret ei kestä sellasia 7-soutujen riepomista.
Ja sitte tuli kyykyt, mitkä oli koko muuhun ohjelmaan nähden niin helpot, etten edes hengästynyt, mutten uskaltanut laittaa normaaleja painojakaan kun en tiennyt, josko sieltä tuleekin vastaan joku kahdenkymmenen jouston ylläri.
Argh. Voi ystäväni Power, miksi olet minut pettänyt!? Respassa sanottiin, että sitä oli muutkin haukkuneet, kun se on nyt viikon verran ollut käynnissä se ohjelma, enkä ihmettele.

Täytyy kyllä myöntää, että itsellä pienenä fiiliksen latistajana toimi kyllä ääreishuonosti nukuttu yö ja lyhyet unet. Klo 10 aamulla on liian aikaisin.

Päivän häpeälliset painot:
Alkulämpö: suositellut 10kg
Askelkyykyt: 15kg
Rinta: 12kg
Selkä: 17kg
Olkapää/Hartia: punnerrukset suorin vartaloin, 3kg käsipainot ja tanko 5kg
Ojentajat: Kiekko 5kg, dipit
Hauis: 7kg, käsipainot 5kg/kpl
Kyykyt: en kehtaa edes sanoa... Voi kamala.. 17kg

Njuu simmoista. Ihan itselleni lähinnä kirjasin ylös noi painot niin tietää sitten ensi kerralla taas...

Iltasella kippasin vauvan hoitoon isälleni ja lähdin tankotunneille. Tänään oli vuorossa tekniikka 1-2 ja yksi alkeiskurssin tunti. Pidin typyille aika mojovat vatsatreenit alkulämpässä ja ellei näillä vatsatreeneillä tuu pyykkilautaa ens kesäksi ni ei sitte millään. Olen tänään tehnyt aika raskaita vatsoja yhteensä 15minuuttia ja vielä lähtis! Kyllä ne typyt vähän myönsi vatsanpohjasta ottavan, mutta pieniä hymyjä irtos silti, mikä tarkoittaa vain sitä, että ens kerralla kovempaa. No eikai sentään! Emmää ainakaan jaksais. Ja muilla ei saa teettää sellasia treenejä mihin ei itse pysty. Piste.

Nyt väsyttää. Kroppaa väsyttää, ei mua.



Ainiin ja arvatkaas miten ärsyttävää kun ostin kaupasta metsämarja-jogurtin, sellaisen litran pänikän ja ajattelin herkutella sitä ja kylkeen mysliä. No persiillehän se meni kun se jogu oli pilaantunutta, vaikka päivämäärää jäljellä vielä 9 päivää? Pitääkö nyt soittaa kauppaan ja mussuttaa sedälle vai kävelenkö sisään purkkini kanssa ja mussutan sitten ihan livenä?





No ehkä selviän tästä shokista. Otan vaikkapa pitkän, kuuman suihkun ja katsotaan sitten tilannetta uusiksi. Jonain päivänä kuitenkin pääsen tästä yli, tavalla tai toisella, vaikka pahaa tekeekin.

Nyt poistun valittamasta. Olen kyllä hyvä valittamaan. Se on ehdoton bravuurini, kysykää vaikka Jannelta! Valivali mussunmussun kuuluu vaan kun mulla käy suu, mutta sellasta se joskus on. Kuka huomaisi ihmisen positiivisuuden tärkeyden, ellei se olisi koskaan negatiivinen? Hahaa!

Höllyen, lilluen (helkkyen, välkkyen)
-Kiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti